Proje #37807

Proje #37807 detayları Yeni̇bosna, Bahçelievler, İstanbul. 2024 fiyatları, ödeme planları, fotoğraflar, planlar ve haritadaki konum

satıldı
Teslim Tarihi: Hazır

Doğa ve mutluluğu ana bilgisayarlara ev sahipliği yapmaya hazır mısınız?

Proje, İstanbul'un merkezindeki stratejik konumu, yeşillik ve sizi ve ailenizi sakinleştiren ve rahatlayan harika tasarımları birleştiriyor. Passin Express'in yolundaki proje konumu, İstanbul'da istediğiniz herhangi bir yer için tüm torrent taşımacılığını sağlayan yüksek bir yatırım değeri verir.

Proje, 20.000 metrekarelik bir alana inşa edilmiştir, bunlardan 14 bin metrekarelik yeşil alan ve manzara ve çevre dostu sistemler ve gelişmiş bir havalandırma tasarımı, klima ve ses yalıtım sistemlerine olan ihtiyacı azaltır evinizde rahatlık ve sezginin tadını çıkarmak için. P>

Proje 174 daire içerir; Daireler oda ve salonda 4 oda ve lounge ile temin edilebilir.

Proje Bassin Express Yolu, Boğa Merkezi ve İstanbul'un yeni yüzünde bulunmaktadır. Havaalanına yolculuk sadece 6,5 km uzaklıktadır ve E-5 otoyolu 6 km uzaklıktadır ve TEM Express Yolu ise 5,5 km uzaklıktadır. Toplu taşıma, 250 metre uzaklıktadır.

Atatürk Havalimanı'ndan beş dakika ve Hilton Garden Hotel İstanbul Havalimanı'nın yanında, tüm aile üyelerinin hayatlarını yakınlık kurumları ve olağanüstü sağlık merkezleri ile kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

2800 metrekarelik bir alana sahip, 1500 kapalı ve 1300 açık, hepsinin kapalı havuzdan profesyonel bir spor merkezine kadar vaktinin tadını çıkarın.

Proje, Medicana, Acıbadem Karonya, Acıbadem Uluslararası, Medipol Üniversitesi ve Bakırköy Devlet Hastanesi ve diğer sağlık merkezleri gibi en önemli hastanelere ve sağlık merkezlerine yakındır.

Ayrıca yakındaki üniversiteler arasında Doğa Koleji ve Arel Koleji, Kültür Koleji, Fatih Koleji ve Bölge Yakındaki Prestijli Eğitim Kurumları, Proje Merkezi ve Hizmetleri, çocuklarınız için daha iyi bir gelecek ve tüm aile üyeleri için daha kolay bir hale getirmektedir. .

Fiyatlar
Emlak Türü Size (m²) Price (USD)
2+1 148 satıldı
2+1 Duplex 199 satıldı
3+1 Duplex 208 satıldı
3+1 Duplex 148 satıldı
En son fiyat güncellemesi: 24/02/2022
Ayfer
Doğrulanmış satış temsilcisi

Zamandan tasarruf edin ve doğru fırsatı bulmanıza yardımcı olalım. Bizimle iletişime geçmek için uygun yöntemi seçin

+90 555 002 12 00
Yer

Harita üzerinde mülk konumu