Proje #40368

Proje #40368 detayları Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul. 2024 fiyatları, ödeme planları, fotoğraflar, planlar ve haritadaki konum

satıldı
Teslim Tarihi: Hazır
Vatandaşlığın gerekliliklerine uymak

400 bin ABD doları ve üzerinde mülk satın aldığınızda Türk vatandaşlığı alırsınız.

Bir proje, bir otel ve konaklama, Orta Doğu'daki en büyük otel zinciri ile işbirliği içinde, Türkiye'de benzeri görülmemiş bir yatırım kavramı ile birlikte tasarlanmıştır.

Mar Yabi'nin Türkiye'deki gayrimenkul geliştirmede yenilikçi şirketi arasında işbirliği içinde olan proje ve Rotana, otel yönetimi alanında lider bir global markadır.

Hotel Apartments'taki Yatırım Otel İdaresi'nden iki yıl garantilidir ve onu ABD Doları cinsinden dairelerin sahibine dönüştürür. Garanti sona ermesinden sonra, aylık dairelerin aylık geliri yatırımcılara bir kez daha ABD doları para biriminde teslim edilir.

Hotel Project, Atatürk Havalimanı'na 9 km, TEM ve Basın Ekspres Yolu'nun kesişiminde çok değerli bir konumda yer almaktadır ve üçüncü havalimanına en yakın otel projesi olarak ünlüdür.

Mimari Suyabatmaz / Demirel'in tasarladığı proje, 79 ila 153 metrekarelik 152 Hotel Apartments ve 153 konut ünitesine sahiptir.

Dahili bir yüzme havuzu olan bir fitness merkezi olan bir motorlu taşıt, bir hizmet, misafirlerin kolaylığını içeren proje.
Fiyatlar
Emlak Türü Size (m²) Price (USD)
2+1 120 - 155 satıldı
En son fiyat güncellemesi: 01/07/2022
Ayfer
Doğrulanmış satış temsilcisi

Zamandan tasarruf edin ve doğru fırsatı bulmanıza yardımcı olalım. Bizimle iletişime geçmek için uygun yöntemi seçin

+90 555 002 12 00
Yer

Harita üzerinde mülk konumu